Info wijkverpleegkundigen en verzorgenden

Wijkverpleegkundige.nl faciliteert wijkverpleegkundigen en verzorgenden, die willen starten als zelfstandige ondernemer of die een eigen thuiszorgteam willen starten.   

Zo helpen wij met nuttige informatie, advies en directe hulp in de opstartfase. Bovendien hebben wij een volledig pakket aan ondersteunende diensten waardoor u in korte tijd operationeel bent en u zich kunt richten op de zorgverlening.

 

Ondersteuningspakket

 

Als deelnemer van Wijkverpleegkundige.nl kunt u rekenen op goede ondersteuning.

 

 

 

 

    Vraag informatie aan >>

 

 

 

 

Marktonderzoek en thuiszorgteams

Wijkverpleegkundige.nl brengt samen met jou en andere ZZP wijkverpleegkundigen en verzorgenden jouw regio in kaart. We onderzoeken het cliëntenpotentieel waarna met jou en andere zzp-ers in jouw plaats / regio een mogelijk samenwerkingsverband kan worden neergezet.

Met een team sta je sterk, heb je minder reistijd en kun je je beschikbare uren effectief en efficiënt inzetten. Jouw cliënt kan altijd rekenen op jou of één van je team collega's.  Jullie voeren jullie eigen regie.

 

Opleiding & Ondersteuning

Om goed van start te gaan ondersteunen we alle deelnemers met workshops en trainingen met betrekking tot het zelfstandig ondernemerschap. Daarnaast zal Wijkverpleegkundige.nl regelmatig vaktechnische trainingen aanbieden tegen gunstige tarieven. Ook helpt Wijkverpleegkundige.nl je met het vormen van een thuiszorgteam in de vorm van een coöperatie.

 

Marketing & Communicatie

Door middel van een websites, foldermateriaal, visitekaartjes, mailing campagnes, autoreclame, facebook, twitter en netwerkbijeenkomsten zorgt Wijkverpleegkundige.nl ervoor dat je als deelnemer en/of team op alle mogelijke manieren onder de aandacht komt van potentiële zorgklanten, verwijzers en mantelzorgers in uw buurt.

 

Telefoonservice

Onze telefoonservice regelt je telefonische bereikbaarheid om het moment dat je aan het verzorgen bent. Je wilt immers alle tijd en aandacht hebben bij je cliënt. De telefoonservice maakt eventueel nieuwe afspraken voor je en noteert en speelt mededelingen aan je door.

 

Administratie

Met het Wijkverpleegkundige.nl boekhoudpakket beschik je over een gebruikersvriendelijk systeem waarmee je je facturen kunt maken. Ook de voor de belastingdienst noodzakelijke jaarrekeninginformatie is via dit systeem beschikbaar.

 

Inkoop

Grootschalige inkoop o.a. op het gebied van drukwerk, verzekeringen en een auto voor de zaak staat garant voor scherpe prijzen.